Jag har fått privilegiet att leda vår stad. Det är ett stort ansvar, men främst en stor glädje.

Jag har fått privilegiet att leda vår stad. Det är ett stort ansvar, men främst en stor glädje. Enkelt uttryckt ser jag som min roll att lämna ett Landskrona i bättre skick till våra barn än den stad vi ärvde av våra föräldrar. Ytterst handlar det om ett Landskrona som står på egna ben. Ett Landskrona där företag väljer att etablera sig. Ett tryggt Landskrona och ett Landskrona som rustar barn och unga för framtiden. Ett Landskrona där man väljer att bosätta sig istället för att flytta härifrån och ett Landskrona som på ett värdigt sätt tar hand om sina äldre. Ett Landskrona med en stark ekonomi som lägger grunden till en fungerande välfärd – även i framtiden. Mycket är gjort – men det finns massor kvar att göra.

Jag är uppväxt i Landskrona. Jag lever här med Alenka och sonen Henning. Innan jag blev kommunstyrelsens ordförande satt jag en period i Riksdagen och arbetade där främst med frågor som rör brottsbekämpning. Dessförinnan arbetade jag på bank i Malmö. Sedan 2006 har jag vid flera tillfällen blivit återvald till riksdagen, men när jag fått förtroendet att leda Landskrona valt att stanna här. Det är här mitt hjärta och mitt engagemang finns.

Jag vill fortsätta bidra till den resa Landskrona påbörjat och ställer i årets val endast upp i kommunalvalet där jag hoppas på ditt förtroende att fortsätta leda Landskrona.